در این فصل طرحی كلی برای جمع آوری فن آوری های شبكه ای متفاوت در یك مجموعه هماهنگ ارائه شده است هدف اصلی طرحی است كه جزئیات سخت افزاری شبكه ای زیرین را مخفی می سازد و در عین حال سرویس های ارتباطی جامع و یكنواختی را مهیا می سازد پیامد اولیه، انتزاعی سطح بالا خواهد بود كه چارچوب تصمیم گیری برای طراحی را به وجود می آورد
قیمت فایل فقط 1,900 تومان
ارتباط بین شبكه ای با TCP/IP
مقدمه:
در این فصل طرحی كلی برای جمع آوری فن آوری های شبكه ای متفاوت در یك مجموعه هماهنگ ارائه شده است. هدف اصلی طرحی است كه جزئیات سخت افزاری شبكه ای زیرین را مخفی می سازد و در عین حال سرویس های ارتباطی جامع و یكنواختی را مهیا می سازد. پیامد اولیه، انتزاعی سطح بالا خواهد بود. كه چارچوب تصمیم گیری برای طراحی را به وجود می آورد.
فصل اول: مفهوم ارتباط بین شبكه ای و مدل معماری آن
1-1- اتصالات در رده كاربرد
طراحان دو رویكرد متفاوت برای پنهان سازی جزئیات شبكه اتخاذ كرده اند. یكی استفاده از برنامه های كاربردی برای كنترل نا همگونی دیگری پنهان سازی جزئیات در سیستم عامل است. در اتصالات شبكه ای ناهمگون اولیه، یكنواختی از طریق برنامه های رده كاربردی ایجاد می شد. در چنین سیستم هایی، یك برنامه رده كاربردی كه بر روی هر ماشین در شبكه اجرا می شود، جزئیات اتصلالات شبكه ای برای ماشین مربوطه را درك میكند و عمل متقابل با دیگر برنامه های كاربردی در اتصالات دیگر را انجام می دهد. مثلاً برخی از سیستم های پست الكترونیكی از برنامه های پست كننده (Mailer) تشكیل شده اند، كه یك یادادشت (Meno) را به صورت یك ماشین در هر لحظه جلو می برند. مسیر مبدا به مقصد ممكن است شامل شبكه های متعدد ومتفاوتی باشد. البته این امر تا هنگامی كه سیستم های پستی مستقر روی ماشین ها در جهت پیشبرد پیام با یكدیگر همكاری كنند مشكلی به وجود نخواهد آورد.
ممكن است استفاده از برنامه های كاربردی برای پنهان سازی جزئیات شبكه، طبیعی به نظر برسد، اما چنین رویكردی منجر به ارتباطی محدود و مشكل می شود. افزودن سخت قابلیت های جدید به معنی ساختن برنامه كاربردی جدید برای هر ماشین است. افزودن سخت افزار شبكه ای جدید به معنی تغییر یا ایجاد برنامه های جدید برای هر كاربرد ممكن است. بر روی هر ماشین هر برنامه كاربردی، اتصلات شبكه ای همان ماشین را درك میكند و نتیجه آن تكرار كد است.
كاربردهایی كه با شبكه سازی آشنائی دارند، درك می كنند كه اگر اتصالات شبكه ها به صدها و یا هزارها گسترش یابد، هیچ كس نخواهد توانست تمام برنامه های كاربردی لازم را بسازد. فراتر از آن، موفقیت طرح ارتباطی «یك گام در هر زمان» نیاز به صحت تمام برنامه های كاربردهای عمل كننده در طول مسیر دارد. اگر یك برنامه میانی صحیح كار نكند، مبداء و مقصد قادر به شناسائی و كنترل اشكال نخواهد بود. بنابراین، سیستم هایی كه از برنامه های كاربردی استفاده می كنند، قادر به تضمین ارتباط مطمئن نیستند.
1-2- اتصالات در رده شبكه
جایگزینی برای ارائه اتصالات به وسیله برنامه های رده كاربرد سیستمی بر پایه اتصالات در رده شبكه است. یك سیستم ارتباطی در سطح شبكه، مكانیزمی را برای ارسال بسته ها از مبداء به مقصد به صورت بلادرنگ به وجود می آورد. سوئیچ كردن واحدهای كوچكی از داده ها، به جای فایل یا پیام های طولانی، دارای مزایای فراوانی است.
1) مستقیماً به سخت افزار بدین شبكه ای گذاشته می شود و در نتیجه فوق العاده كار آمد خواهد بود.
2) فعالیت های مربوط به انتقال داده ها را از برنامه های كاربردی جدا می سازد، كه در نتیجه آن، هر ماشین می تواند، ترافیك شبكه را بدون توجه به كاربردهایی كه از آن استفاده می كنند، اداره كند.
3) سیستم دارای قابلیت انعطاف خواهد بود، به این معنی كه ساختن پروتكل های شبكه ای همه منظوره امكان پذیر می شود.
4) به مدیران شبكه اجازه می دهد كه فن آوری های شبكه ای جدید را از طریق تغییر یا افزودن یك قطعه نرم افزاری در رده شبكه، به شبكه اضافه كنند، بودن آن كه برنامه های كاربردی تغییر كند. كلیه طراحی یك ارتباط جامع در رده شبكه، در یك مفهوم انتزاعی سیستم ارتباطی به نام ارتباط بین شبكه ای نهفته است. مهفوم ارتباط بین شبكه ای بسیار پر قدرت است. این مفهوم ارتباط جزئیات فن آوری های شبكه را از هم جدا می سازد و جزئیات سطح زیرین را از كاربر مخفی میكند. از آن مهم تر، محرك تمام تصمیم گیری ها برای طراحی نرم افزارها است و در زمینه چگونگی اداره آدرس های فیزیكی و مسیرها توضیح می دهد. پس از مرور محرك های اساسی برای ارتباطات بین شبكه ای، مشخصات بین شبكه ای را با جزئیات بیشتر بررسی می كنیم.
با توجه به دو مورد اساسی در طراحی تیم های ارتباطی كه اولاً هیچ شبكه منفردی نمی تواند به تمام كاربران سرویس دهد و ثانیاً كاربران تمایل به اتصالی جامع دارند بحث را ادامه می دهیم.
اولین ملاحظه، تكنیكی است شبكه های محلی كه بالاترین سرعت ارتباطی را در اختیار می گذارند محدود به یك محدوده جغرافیایی هستند. شبكه های گسترده به فواصل خیلی دور دسترسی دارند ولی نمی توانند اتصالات با سرعت های بالا را آماده كنند. هیچ فن آوری منفردی نمی تواند تمام نیازها را برآورده سازد پس مجبور به در نظر گرفتن فن آوری های سخت افرادی متعدد در لایه های زیرین هستیم.
دومین ملاحظه به خودی خود شخص است. در نهایت ما می خواهیم بین هر دو نقطه ارتباط برقرار كنیم. به طور مشخص تمایل به یك تیم ارتباطی كه به وسیله مرزهای شبكه های فیزیكی محدود نشده باشد، وجود دارد. هدف ساختن یك ارتباط یكپارچه و هماهنگ از شبكه ها است كه یك سرویس ارتباطی جامع را فراهم آورد. داخل هر شبكه كامپیوترها از توابع ارتباطی مستقل از فن آوری زیرین استفاده می كنند. نرم افزار جدیدی كه بین مكانیزم های ارتباطی وابسته به فن آوری و برنامه های كاربردی قرار می گیرد، جزئیات سطح زیرین رامخفی می سازد و مجموعه شبكه ها را به صورت یك شبكه به نظر می آورد. چنین طرحی از ارتباط، ارتباط استاندارد در طراحی سیستم پیوری میكند. محققان امكانات محاسباتی سطح بالا را در تصور می آورند. پس از فن آوری محاسباتی موجود شروع به كار می كنند. لایه های نرم افزاری را یكی پس از دیگری می افزایند تا جائی كه سیستمی به وجود آید كه به طور موثر دارای همان امكانات محاسباتی تصویر شده باشد.
جهت دریافت فایل ارتباط بین شبكه ای با TCP/IP لطفا آن را خریداری نمایید
قیمت فایل فقط 1,900 تومان
برچسب ها : ارتباط بین شبكه ای با TCPIP , دانلود ارتباط بین شبكه ای با TCPIP , ارتباط بین شبكه , نرم افزار , سخت افزار , کامپیوتر , زبان برنامه نویسی , برنامه نویسی , وب سایت , سایت , اینترنت , , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه