از توربینهای گازی استفاده ای غیر از تولید انرژی الكتریكی نیز استفاده میگردد این توربینها بخاطر خصوصیات ویژه ای كه دارند میتوانند برای یك سری موارد دیگر نیز استفاده شوند كه از آنچه میتوان نام برد ، استفاده به عنوان موتور جت در هواپیماها برای تأمین نیروی محركه هواپیما و نیز استفاده به عنوان محركه یك پمپ قوی مثل پمپهائی كه جهت تزریق گاز در چاههای
قیمت فایل فقط 3,900 تومان
موقعیت كلی نیروگاه گازی ری
نیروگاه گازی ری در زمینی به مساحت 525000 متر مربع در جاده قم ـ شهرك باقرشهر واقع در جنوب پالایشگاه تهران و به فاصلة تقریبی 7 كیلومتری شهر ری قرار گرفته است در اواسط سال 1355 كار نصب 14 واحد آن شروع شد ( 6 واحد آسك خریداری شده برای اهواز و و 8 واحد هیتاچی خریداری شده برای بندرعباس ) در كمتر از 8 ماه اولین واحد آن به مدار آمده و 13 واحد دیگر در ظرف سه ماه بعد به مدار آمدند . در خلال نصب واحدهای فوق الذكر كار خرید و عقد قرارداد جهت نصب 30 واحد دیگر با شركت های مخلتف انجام پذیرفت و در پایان تابستان 1356 كار نصب این واحدها نیز به پایان رسید. در رژیم گذشته و در دوره تحویل موقت ، كار نگهداری و تعمیرات واحدها توسط پرسنل خارجی انجام میگرفت كه با سقوط رژیم و پیروزی انقلاب شكوهمند اسلامیپرسنل خارجی به بهانه های مختلف و در برخی موارد حتی بدون تحویل دائم واحدها ، و با خیال توقف كامل نیروگاه در آینده نزدیك ، ایران را ترك نمودند ، ولی همت و تلاش و پشتكار برادران متعهد و مسلمان ایرانی ، در زمان كوتاهی خلاء پرسنل خارجی را پر كرده و با به مدار آوردن تك تك واحدها كه اكثراً هم دارای اشكالاتی بودند و با بهره برداری و انجام تعمیرات مختلف بطلان اندیشه آنان را به اثبات رساندند. در سال 1360 تعداد 4 واحد ، از واحدهای گازی آ.ا.گ این نیروگاه بعلت ضرورت هائی به شیروان منطقه خراسان و در سال 1380 تعداد دو واحد ، از واحدهای گازی هیتاچی به بندر عباس و نیز در سال 1381 تعداد یك واحد از واحدهای گازی آ. ا.گ به كیش انتقال داده شدند و در حال حاضر نیروگاه گازی ری دارای 37 واحد گازی از 5 شركت مختلف ( آسك ـ هیتاچی ـ فیات ـ میتسوبیشی و آ.ا.گ ) میباشد كه قدرت نامینصب شده حدوداً 1200 مگاوات میباشد . در شرایط ISO ، از آنجایی كه قدرت عملی قابل تولید واحدهای گازی ارتباط مستقیم با درجه حرارت هوا ، فشار و نوع سوخت ( گاز یا گازوئیل ) دارد . لذا تولیدی عملی آن در فصول مختلف و با نوع سوخت مصرفی متفاوت خواهد بود .
سوخت مصرفی این نیروگاه گاز و گازوئیل میباشد.
در حال حاضر گاز نیروگاه ری از طریق خط لوله گاز سراسری شركت گاز و توسط دو ایستگاه شماره 1 و 2 نصب شده در محوطه نیروگاه كه ظرفیت هر یك از 110000 متر مكعب در ساعت با فشار Psi 250 میباشد ، تأمین میگردد.
واحدهای آسك و هیتاچی قدیم و جدید از ایستگاه شماره یك و واحدهای میتسوبیشی و آ.ا.گ و فیات از ایستگاه شماره 2 تغذیه میشوند.
سوخت گازوئیل در پنج مخزن ذخیره میشود ، سه مخزن هر یك با ظرفیت 8 میلیون لیتر كه واحدهای فیات و آسك و هیتاچی قدیم و جدید را تغذیه میكنند و دو مخزن با ظرفیت هر یك 15 میلیون لیتر كه واحدهای میتشوبیشی و آ.ا.گ را تغذیه مینمایند . لازم به توضیح است كه تمامیواحدهای این نیروگاه هم با گازوئیل و هم با گاز میتوانند كاری كنند . مقدار مصرف سوخت در بار پایه در جدول نشان داده شده است.
از توربینهای گازی استفاده ای غیر از تولید انرژی الكتریكی نیز استفاده میگردد . این توربینها بخاطر خصوصیات ویژه ای كه دارند میتوانند برای یك سری موارد دیگر نیز استفاده شوند كه از آنچه میتوان نام برد ، استفاده به عنوان موتور جت در هواپیماها برای تأمین نیروی محركه هواپیما و نیز استفاده به عنوان محركه یك پمپ قوی مثل پمپهائی كه جهت تزریق گاز در چاههای نفت ، جهت بالا بردن راندمان استخراج بكار برده میشود.
ولی معرفی توربین گاز ، عمدتاً آشنایی با توربیهای گاز صنعتی است كه در صنعت تولید برق استفاده میشوند.
قیمت فایل فقط 3,900 تومان
برچسب ها : نقش توربین گاز در صنعت برق , موقعیت كلی نیروگاه گازی ری , طرح توجیهی موقعیت كلی نیروگاه گازی ری , دانلود موقعیت كلی نیروگاه گازی ری , برق , نیروگاه گازی , توربینها , دانلود طرح توجیهی , انرژی الكتریكی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه