امروز: سه شنبه 15 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

گزارش کارآموزی دیفرانسیل پیكان و RD،شركت صنعتی محور سازان ایران خودرو

گزارش کارآموزی دیفرانسیل پیكان و RD،شركت صنعتی محور سازان ایران خودرودسته: گزارش کارآموزی
بازدید: 68 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 855 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 32

گزارش کارآموزی دیفرانسیل پیكان و RD،شركت صنعتی محور سازان ایران خودرو در 32 صفحه ورد قابل ویرایش

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

گزارش کارآموزی دیفرانسیل پیكان و RD-شركت صنعتی محور سازان ایران خودرو در 32 صفحه ورد قابل ویرایش



فهرست مطالب


عنوان                                صفحه



پیشگفتار ................................... 1

مقدمه ...................................... 2

تاریخچه شركت و عملكرد امور اداری آن ......... 3-6

سیكل كاری خط تولید اكسل پیكان و  RD ....... 7

ترتیب اعمال ماشینكاری ...................... 8

توضیح نحوه تولید ............................ 9-16


فهرست اشكال

عنوان                                                                                                        صفحه

نحوه قرار گیری قطعه در دستگاه ................ 18

شكل گویا از دستگاه ......................... 19 و 27

شكل گویا از ابزار كار دستگاه ...............  20 و 28


فهرست جداول

عنوان                                                                                                        صفحه

نمودار تولید................................. 21-26


چكیده :

در كل این پروژه ما ابتدا از توضیح دربارة قسمت‌های اداری و آموزش تاریخچه شركت و در مرحله بعد در قسمت تولید به زیر مجموعه كرانویل و پینیون پرداختیم و در انتهای پروژه نیز اشكال و فرمهای مربوط به دستگاه و خود دستگاه و ابزار كار را در پروژه عنوان كردیم.





پیش گفتار

موضوع این پروژه تولید قطعات خودرو می‌باشد كه به دلیل ارتباط مستقیم با صنعت خودروسازی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

اهمیت از آن لحاظ كه تولید قطعه مانند تولید خودرو نمی‌تواند به صورت خطوط مونتاژ از خارج وارد شود بلكه باید قطعه با تكنولوژی وارد شود و از زمانی كه قطعه در ریخته گری تولید تا زمانی كه قطعه از عملیات حرارتی و سخت كاری در اختیار خطوط مونتاژ قرار می‌گیرد باید دارای خطوط با تكنولوژی سخت باشیم.


مقدمه

در كشور ما به دلایل مختلف از ورود تكنولوژی صنعتی محروم هستیم و خود این گویای تمام حقایق در قسمت قطعه سازان كشور می‌باشد.

محل این پروژه در شركت محور سازان ایران خودرو می‌باشد كه از قویترین شركت‌های زیر مجموعه ایران خودرو است. با تاریخ چه این شركت در ادامه آشنا خواهم شد.

گفتنی است كه خطوط تولید كرانول دپسیون این شركت در كل كشور منحصر به فرد می‌باشد و در كل كشور در شركت توانایی تولید این قطعات حساس را دارند.

ما در این پروژه در ابتدا با تاریخچه این شركت و قسمت مختلف آن آشنا می‌شویم و در قسمت بعدی به سراغ خطوط تولید كرانول وپسیون می‌رویم و در انتهای یك ترجمه دقیق از دستگاه‌های بكار رفته در این خطوط را در اختیار قرار می‌دهیم.


تاریخچه كوتاه پیدایش شركت صنعتی

محور سازان ایران خودرو (سهامی عام)

شركت صنعتی محور سازان ایران خودرو از بزرگترین شركت‌های مجموعه ساز ایران خودرو است كه در زمینه تولید و ساخت خودروهایی با معیارهای جهانی به كار می‌پردازد.

شركت صنعتی محور سازان ایران خودرو در 16/10/1343 با سرمایه 60 میلیون در تهران تحت شماره‌ی 9643 با نام شركت سهامی كنسرسیوم كارخانجات اتوبوس سازان به ثبت رسید و از سال 1345 طبق اساس نامه شركت مبادرت به تولید اتوبوس و مینی بوس و وانت نمود و در 3/4/1352 نام شركت به شركت صنعتی خودرو سازان تغییر یافت.

در سال 1378 شركت گسترش صنایع ایران خودرو با خرید 67% سهام از سازمان گسترش ونوسازی صنایع ایران و پیرو تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده نام شركت از شركت صنعتی خودرو سازان ایران به شركت صنعتی محور سازان ایران خودرو تغییر پیدا كرد.

سرمایه فعلی شركت 100 میلیارد ریال است كه از 100 میلیون سهم یك هزار ریالی تشكیل شده است و 67% آن متعلق به شركت گسترش صنایع ایران خودرو و 33% دیگر در اختیار چندین سازمان سرمایه گذار و 1686 نفر اشخاص حقیقی می‌باشد.

در حال حاضر كاركنان شركت اندكی بالاتر از 1000 تن است كه 3/78 درصد در بخش تولید و پشتیبانی و 7/21 درصد كاركنان در واحدهای ستادی، اداری، تحقیق و توسعه، فروش و خدمات پس از فروش فعالیت می‌كنند.

بر اساس مصوبه‌های اخذ شده از سازمان‌های قانونی، طرح‌های توسعه‌ی شركت به شرح زیر است:

    افزایش تولید محور بهت پیكان از 40000 به 130000 دستگاه
    تولید محورهای جلو و عقب خودروهای پژو 405، سمند و پژو 206
    جایگزین كردن ماشین آلات جدید به منظور ارتقای سطح كیفی محصولات با همت و تلاش كاركنان، شركت موفق به اخذ نظام مدیریت كیفیت ISO9002 در سال 1378 شد كه بدنبال آن در سال 1379 با در نظر گرفتن بخش طراحی و بهینه سازی محصولات استاندارد ISO9001 نیز اخذ شد.

در سال 1380 شركت موفق به اخذ ویرایش ISO9001 – 2000 و متعاقب آن معیارهای ویژه صنعت خودرو ISO / TS16949 گردید.

شركت با اقداماتی كه بر اساس الگوی مدیریت كیفیت بنیاد اروپایی (EFQM) به عمل آمد موفق شد در سال 1382 در اولین دوره جایزه ملی كیفیت كه در ایران اجرا شد. به دریافت «تقدیرنامه اشتهار در سرآمدی» نایل آمد. به منظور حفظ سلامتی و بهداشت كاركنان اقدامات لازم جهت پیاده سازی استاندارد OHSAS118000 به عمل آمده است. همچنین در راستای حفظ محیط زیست و جلوگیری از آلودگی‌های ناشی از فعالیت‌های تولیدی، اقدامات اولیه جهت پیاده سازی ISO14001 آغاز شده است.

شركت صنعتی محور سازان ایران خودرو از توانمندیهای صنعتی به شرح زیر برخوردار است :

یكی از چهار شركت برتر كیفیت ملی در ایران است.

یكی از شش شركت دارای استاندارد جهانی ISO / TS169449 است.

دارای تقدیر نامه‌ی اشتهار در سرآمدی است.

دارای تأیید صلاحیت آزمایشگاه كالیبراسیون از موسسه تحقیقات صنعتی و ملی ایران است.



مشخصات كلی شركت و امور اداری

تقسیم بندی بخشهای مختلف كارخانه و سازمانهای متشكله و ارتباط آنها با یكدیگر بوسیله نمودارهایی كه در تابلوهای شركت مشخص گردیده است.

توضیحاتی درباره مسایل و شكل اداری شركت توضیحاتی داده می‌شود:

    تعداد پرسنل : كادر نیروی انسانی شركت صنعتی محور سازان ایران خودرو در حدود هزار (1000) نفر می‌باشند كه در یك شیفت مشغول به كار هستند.
    فعالیت كارخانه :

كار روزانه شركت از ساعت 30/6 دقیقه صبح الی ساعت 30/15 دقیقه بعدازظهر می‌باشد. در طول هفته از روز شنبه تا چهارشنبه زمان فوق الذكر فعالیت رسمی كارخانه می‌باشد و از ساعت 30/15 الی 30/18 هر روز به اضافه پنجشنبه هر هفته ساعت اضافه كاری شركت محسوب می‌شود.

هر فرد از پرسنل كارخانه دارای كارت ساعت ورود و خروج مخصوص خود بود كه در هنگام داخل و خارج شدن ساعت می‌زند كه بخشی از كنترل ساعت كاری و حضور و غیاب كاركنان از روی آن سنجیره می‌شود و به همین نسبت در آخر كارت‌های جمع آوری شده و كارت جدیدی در اختیار پرسنل قرار می‌گیرد و در صورت لزوم پرسنل می‌توانند مرخصی روزانه یا موقت دریافت كنند كه حدود آنرا تا حد مجاز كارخانه بر پرسنل خود معرفی نموده است. در طی سال كارخانه حدود 15 الی 20 روز تعطیلی تابستانی دارد. ساعت حركت سرویس‌های شركت در پایان ساعت كاری 30/15 و در پایان ساعت اضافه كاری 30/18 دقیقه خواهد بود.

3- حقوق و مزایا :

در پایان هر ماه حقوق كلیه پرسنل پرداخت می‌شود به گونه‌ای كه پس از بررسیهای لازم در زمینه‌های مختلف لیست كاركرد افراد با احتساب اضافه كاری و غیره به امور مالی رفته و امور مالی با توجه به سیستم حقوقی موجود و با كسر بدهی و یا كمك حساب‌ها، حق بیمه، حق مالیات اعضا، حقوق آنها را محاسبه نموده كه فیش حقوقی همراه با مقدار هر شخص به سرپرست هر قسمت تحویل داده می‌شود.

4- ایمنی و بهداشت :

این قسمت كه از سه بخش بهداری، اتاق پزشك، و حفاظت تشكیل می‌شود. امكانات لازم را فراهم می‌نماید.

قسمت بهداری مجهز به وسایل ضروری پزشكی و دارای انواع داروهای مختلف می‌باشد. بخش حفاظت نیز مجهز به وسایل ایمنی و مقابله با حوادث احتمالی می‌باشد. بیشترین حادثه‌ای كه امكان اتفاق آن در سالن تولید اكسل می‌رود افتادن پلیه در چشم  و مجروح شدن دستهاست كه این نیز در قسمت ایمنی و بهداشت مورد توجه قرار گرفته است.

برای مقابله با اتفاقات برق یا آتش سوزی كپسول‌های آتش نشانی مخصوص در این قسمت آماده شده است و نیز در قسمتهای مختلف كارخانه نصب شده‌اند و همچنین ماشین‌های بزرگ آتش سوزی برای اتفاقات و آتش‌سوزی‌های بزرگ در كارخانه در نظر گرفته‌  شده‌اند.

پرسنل در چند نوبت سه یا چهار ماهه یا هر سال واكسینه می‌شوند.

سلف سرویس و سالن‌ها از لحاظ بهداشت قسمت تحت كنترل و نظارت مستمر ایمنی و بهداشت شركت قرار دارند. برای انتقال سریع بیماران یا بیمارانی كه در حالت وخیم داشته باشند. آمبولانس حاضر و آماده می‌باشد. برای هر عضو از پرسنل كارخانه یك پرونده بهداشتی تشكیل می‌شود و همگی بیمه درمانی شركت می‌باشند.

واحد آموزش :

یكی از قسمتهای فعال در كارخانه واحد آموزش شركت می‌باشند در این واحد كتابخانه بسیار خوبی فراهم شده است تا اینكه كلیه كاركنان شركت در همه سطحی كه هستند بتوانند در كنار كار عملیشان از كتب علمی و فنی تخصصی مربوط استفاده كنند.

در ارتباط با كار عمده سالن تولید اكسل در شركت كتب بسیار مفیدی در زمینه‌های مختلف وجود دارد در ضمن برای تقویت دانش فنی سرپرستان و كاركنان فنی شركت هر چند وقت كلاسهای آموزشی مختلف برگزاری كند. تا جاییكه امكان نمایش فیلم‌هایی در رابطه با و كاتولوگ‌های مختلفی در ارتباط با مسایل فنی كارخانه وجود دارد كه در اختیار كاركنان فنی شركت قرار می‌گیرد.

ساختار صنعتی خودرو سازان ایران (محور سازان)

ساختار صنعتی محور سازان ایران شامل دو قسمت اصلی می‌باشد:

1. سالن تولید اكسل عقب پیكان              2. سالن تولید مینی بوس

در حال حاضر ب دلیل توقف تولید مینی بوس و واگذاری امتیاز آن به شركت زامیاد این بخش فعالیت خاصی ندارد و تنها به ادامه و تكمیل چندین دستگاه مینی بوس نیز كه از قبل تولید شده می‌پردازد البته در آینده امیدوارند كه به تولید اكسل عقب و جلوی ماشین‌های سنگین از جمله كامیون و مینی بوس خواهد پرداخت.

حال در این بخش ما با قسمت اصلی تولید كه همان خط تولید اكسل عقب RD می‌باشد آشنا می‌شویم.

خطوط تولیدی شركت

شركت صنعتی محور سازی دارای 16خط تولیدی می‌باشد كه 14 خط آن مربوط به ساخت قطعات و 2 خط آن مربوط به قسمت مونتاژ و جمع‌آوری می‌باشد.

این خطوط عبارتند از :

    جوشكاری پوسته اكسل
    ماشین كاری پوسته اكسل
    میل پولس
    خط تولید كپه یاتاقان
    تولید محفظه دیفرانسیل یا هوزینگ
    خط تولید كاسه چرخ
    خط تولید دنده بیوس
    خط تولید دنده هرز گرد
    خط تولید كرانویل

10. خط تولید پینسیون

11. خط تولید پسینگ

12. خط تولید جعبه دیفرانسیل

13. كوپینگ متحرك

14. خط تولید توپی عقب




OP140 :

دستگاه شماره زنی :

در این مرحله قطعاتی كه قلاویز زده شده است شماره زنی می‌كنیم و آماده می‌كنیم برای مرحله (خشن كاری) دنده زنی نحوه زدن شماره به این صورت است كه قطعه را در جای خود قرار می‌دهیم و عدد و شماره‌ها بصورت غلطكی از روی قطعه رد می‌شود در نتیجه باعث می‌شود كه شماره روی قطعه حك شود و این شماره‌ها به شرح زیر است.

مثال : 1009شماره قطعه     9 تعداد دنده پینسیون  35 تعداد دنده كرانویل  -   5 – 81 سال و ماه ساخت قطعه



Op170 :

خشن كاری دنده كرانویل :

در این مرحله شروع به زدن دنده‌های قطعه كرانویل می‌كنیم كه این دستگاه بصورت اتوماتیك عمل می‌كند به این شكل وقتی قطعه را بستیم و استارت می‌كنیم و ابزار برش در اینجا كامتر می‌باشد كه تشكیل شده از چندین بلید كه این بلیدها به صورتی چسبنده شده‌اند اولین بلید عمق كمتری براده برداری می‌كند و هر چه به آخرین بلید می‌رسد عمق دندانه‌های ما كامل می‌شود و در اینجا قطعه ما به سمت ابزار برشی حركت می‌كند و ابزار برش ما ثابت است یعنی حركت دورانی در جای خود دارد ولی به جلو و عقب نمی‌رود و این قطعه است كه عمق دنده را كامل می‌كند با به جلو رفتن و وقتی كه یك دنده زده شده توسط قلم پخ زنی یك پخ روی لبة بیرونی زده می‌شود و قطعه به سمت عقب برمی‌گردد و قطعه برای دندة بعدی آماده می‌شود و دوباره تمام كارهای قبلی كه گفته شد تكرار می‌شود تا 35 عدد دنده زده شود – یادآور باشیم كه در این مرحله حدود 7/0 تا 1 میلیمتر از عمق كل دنده برای مرحله بعدی گذاشته می‌شود تا سطح دنده خوبی داشته باشیم.


OP180 :

دستگاه پرداخت دنده زنی كرانویل :

در این مرحله قطعه‌ای كه توسط خشن تراش دنده تولید شده را به كولت می‌بندیم و بعد توسط راهنما كه این راهنما طوری تعبیه شده كه توی یك دنده جا می‌رود و بعد از آن، كولت را می‌بندیم و قطعه را ثابت می‌كنیم و بعد راهنما را به جا خود برمی‌گردانیم كار راهنما این است كه قطعه ما را در جای اصلی و استاندارد خود قرار می‌دهد تا وقتی شروع به براده برداری كردیم بلیدها، دقیقاً یك میزان از فوروارد و ریویز دنده براده برداری كند و اینكه اگر راهنما اشتباه زده شود باعث می‌شود كه قطعه در جای خود قرار نگیرد در نتیجه بار بعضی از بلیدها زیادتر باشد و در نتیجه باعث شكستن ابزار شود و پس از این مرحله استارت می‌كنیم در این مرحله نیز مثل مرحله قبل قطعه، به سمت كاتر می‌رود البته دیگر به عقب و جلو نمی‌رود چون كاتر، طوری طراحی شده كه وقتی یك دنده زده شد به اندازه جای چند بلید خالی است و در این حین دستگاه ما جای دنده را تعویض می‌كند و دنده بعدی را جهت براده برداری آماده می‌كند و كاتر دایره‌ای شكل است دز این مرحله تمامی مراحل به صورت اتوماتیك انجام می‌شود.

قیمت فایل فقط 4,000 تومان

خرید

برچسب ها : گزارش کاراموزی دیفرانسیل پیكان و RDشركت صنعتی محور سازان ایران خودرو , کاراموزی دیفرانسیل پیكان و RDشركت صنعتی محور سازان ایران خودرو , کارورزی دیفرانسیل پیكان و RDشركت صنعتی محور سازان ایران خودرو , دانلود گزارش کارآموزی دیفرانسیل پیكان و RDشركت صنعتی محور سازان ایران خودرو , دیفرانسیل پیكان و RD , شركت صنعتی محور سازان , ایران خودرو

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر