كمی بیش از 100 سال نمی گذرد كه اولین ماشین برداشت پنبه ساخته شد و كشاورزان برای برداشت پنبه از آن اشتیاق نشان دادند طی این سالها انواع مختلفی از ماشینهای طراحی شددند و به ثبت رسیده اند كه بعضی از آنها بدون شكل همین كار مطلوب امروزی را انجام می دهند اگرچه شماری از عوامل وجود دارند كه از آن روز تا الان تغییر یافته اند یك كشاورز پنبه نسبتا زحمت زی
قیمت فایل فقط 2,900 تومان
ماشین های برداشت پنبه
كمی بیش از 100 سال نمی گذرد كه اولین ماشین برداشت پنبه ساخته شد و كشاورزان برای برداشت پنبه از آن اشتیاق نشان دادند. طی این سالها انواع مختلفی از ماشینهای طراحی شددند و به ثبت رسیده اند كه بعضی از آنها بدون شكل همین كار مطلوب امروزی را انجام می دهند.
اگرچه شماری از عوامل وجود دارند كه از آن روز تا الان تغییر یافته اند. یك كشاورز پنبه نسبتا زحمت زیادی را باید متحمل شود تا عمل برداشت پنبه را انجام دهد . او به دنبال ماشینی است كه از لحاظ تمیزی با دست چینی پنبه قابل مقایسه باشد و همزمان هیچ پنبه ای در ردیفها دیده نشود.
برداشت پنبه یكی از مشكل ترین برداشتهای مكانیكی در میان محصولات اصلی ماست. غوزه های پنبه در بیشتر مناطق در یك زمان نمی رسند دست بشر قادر است از گیاه پنبه وش پنبه را جدا نماید بدون آنكه برگها از دست بروند یا شاخه ها و یا كل گیاه آسیب ببینند اما بسیار مشکل است كه این كار را به صورت مكانیكی انجام داد.
پنبه چین ها: سوزنهای چرخان كه در داخل غوزه های باز می پیچند و به برگها و غوزه های باز نشده آسیب نمی رسانند.
غوزه چین ها: كه غوزه ها را نیز از زمین برداشت می نماید.
اگرچه غوزه چین هم نوعی از ماشین برداشت پنبه می باشد اما عمل برداشت آن با پنبه چین كاملا متفاوت است.
پنبه چین كاری همانند دست چینی پنبه را انجام می دهد كه فقط دسته های وش از غوزه های باز شده بوته پنبه جدا می شوند.
چهار روش برای دسته بندی پنبه چین ها وجود دارند.
1- نوع سوار شدن روی تراكتور
2- با تعداد ردیفهای برداشت
3- با ارتفاع طبلك برداشت
4- با نوع دوك مورد استفاده
واحدهای چیدن پنبه ممكن است روی یك تراكتور مثل یك وسیله تراكتور نصب شوند یا خودرو باشند. تك ردیفه و دو ردیفه از هر دو نوع خودرو و تراكتور سوار موجود می باشند. شكل 13-20 و 14-20 پنبه چین خودرو نشان داده شده در 13-20 دارای طبلك بلند است و بیست ردیف دوك در هر طبلك دارد. برای برداشت انواع بلند پنبه مناسب است. نوع كوتاه آن 14 ردیف دوك دارد كه برای پنبه هایی با ارتفاع اندك مناسب است دو نوع عمومی دوك وجود دارد.
دوك دندانه باریك شونده كه با سه یا چهار ردیف از دندانه های ماشینكاری شده مجهز شده است (شكل 15-20) و برای گرفتن و نگهداشتن الیاف پنبه طراحی شده است هنگامی كه دسته كامل دور دوك پیچیده می شوند. این دوك ها مرطوب می شوند تا وش پنبه را از كثیفی و پرز و صمغ پاك نمایند.
دوك های راست ممكن است فقط اندكی ریز باشند این نوع دوك مرطوب می شوند تا به الیاف پنبه كمك كنند كه به دوك ها بچسبند بنابر این دسته ها می توانند دور دوك بپیچند درست هنگامی كه از غوزه برداشته می شوند
جهت دریافت فایل کامل لطفا آن را خریداری نمایید
قیمت فایل فقط 2,900 تومان
برچسب ها : ماشین های برداشت پنبه , Cotton picking machines , پروژه , پژوهش , شهرسازی , معماری , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , ماشینهای طراحی , ماشین برداشت پنبه , دندانه های ماشینكاری شده , دانلود تحقیق , دوك , كشاورز پنبه