امروز: سه شنبه 15 آبان 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
بلوک کد اختصاصی

روكش آسفالت

روكش آسفالتدسته: عمران
بازدید: 125 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 4924 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 15

روكش‌كاری ها را در سطح جاده ها و خیابان و حتی باندهای فرودگاه و یا پیاد‌روها و مناطق محدود می‌توانند به دو روش روكش‌كاری آسفالتی و روكش‌كاری بتنی تقسیم كرد روكش‌كاری آسفالتی یك نوع روكشكاری انعطاف‌پذیر است كه معمولاً در خیابان‌ها و جاده‌ها از آن استفاده می‌شود آسفالت مخلوطی از سنگدانه‌ها و قیر می‌‌باشد كه به صورت گرم بر روی مسیر و به عنوان لای

قیمت فایل فقط 1,900 تومان

خرید

روكش آسفالت 

روكش‌كاری ها را در سطح جاده ها و خیابان و حتی باندهای  فرودگاه و یا پیاد‌روها و مناطق محدود می‌توانند به دو روش روكش‌كاری آسفالتی و روكش‌كاری بتنی تقسیم كرد.

روكش‌كاری آسفالتی یك نوع روكشكاری انعطاف‌پذیر است كه معمولاً در خیابان‌ها و جاده‌ها از آن استفاده می‌شود. آسفالت مخلوطی از سنگدانه‌ها و قیر می‌‌باشد كه به صورت گرم بر روی مسیر و به عنوان لایه آخر استفاده می‌‌شود.  این لایه ممكن است در روی مصالحی متفاوت كشیده شود و یا در روی مصالحی شبیه  به خود آسفالت از آن استفاده گردد. ماشین پخش آن فنیشر نام دارد و آسفالت را در ضخامت‌های مختلف پخش می‌كند. در برخی از كارها مانند فرودگاه لایه آسفالتی بر روی لایه‌ای از بتن مرغوب كشیده می‌شود.

در روكشكاری بتنی كه یك نوع روكشكاری سخت می‌باشد معمولاً در پیاده‌روها و یا مكان‌های رفت و آمد محدود از آن استفاده می‌شود. البته در برخی موارد همانطور كه گفته شد در مسیرهایی كه فشارهای زیادی بر آن وارد می‌شود یك لایه زیرزمین رویه را از بتن می‌كشند و بعد از آسفالت اسفاده می‌كنند. اما می‌توان گفت به مراتب روكشكاری  بتنی بهتر و متداول‌تر می‌باشد.

روكشكاری بتونی

دستگاه قالب‌سوار

استفاده خیلی زیاد از بتون برای روكشكاری جاده‌ها و فرودگاه‌ها باعث تولید وسایل مخصوص روكشكاری بتونی شده است. هرچند، كاربرد قالب‌های لغزنده كه نیاز به قالب ثابت ندارند، پیوسته رو به گسترش است، اما در روكشكاری، همچنان استفاده از قالب‌های فلزی برای نگهداری بتون مومسان، ضمن جای دادن و تمام‌كاری بتون رایج است. چون بیشتر این وسایل طوری طراحی شده‌اند كه بتوانند به قالب‌های بتونی سوار شوند، آنها را غالباً دستگاه قالب سوار می‌نامند. این دستگاه را كه برای انجام عملیات مخلوط كردن، جایگذاری، تمام‌كاری و عمل‌آوری به كار می‌روند، غالباً قطار روكش‌كاری می‌نامند. زیرا، حركت آنها در طول جاده پشت سر هم صورت می‌گیرد.

قالب‌های فلزی روكش‌كاری ft10 (m3) طول و in 12-8 (cm 30- 20 ) ارتفاع دارند. از سوراخهایی كه در این قالب‌ها وجود دارد، خارهای فلزی را در داخل زمین فرو می‌كنند، و انتهای قالب‌ها را در داخل هم قفل می‌كنند تا اینكه همه قالب‌ها را در یك راستا نگهدارد. ماشین زیرساز قالب سوار، نظیر گریدر شیب‌كن وجود دارد كه می‌تواند زمین زیر پی یا پی را، پیش از بتون‌ریزی، در حد ارتفاع دقیق مورد نظر، پرداخت كند. بتون را با استفاده از مخلوط‌كن روكش‌كاری یا مخلوط‌كن كامیونی در داخل قالب‌ها می‌ریزند. واحدهای مركب جای‌دهنده، پخش كننده مجهز به نوار نقاله وجود دارد كه می‌توان آنها را برای اجرای عملیات با ماشین قالب سوار یا روكش‌كار قالب لغزان به كار برد.

پس از جای دادن و پخش بتون تمام‌كاری انجام می‌شود. ماشین‌های قالب سوار غالباً هر دو تمام كننده طولی و عرضی را دارند. تمام كننده عرضی را برای تنظیم ارتفاع نهایی سطح و شروع به تمام‌كاری ابتدایی به كار می‌برند. با تمام‌كننده طولی تمام‌كاری ماشینی نهایی را انجام می‌دهند. ممكن است تمام‌كاری دستی لازم باشد، كه در این صورت پل تمام‌كاری قالب سوار را به كار می‌برند. این وسیله‌ای است كه به شكل پل روی سطح می‌خوابد و امكان دسترسی به تمام سطح روكش‌كاری را به كارگران می‌دهد. تمام‌كننده‌ها ممكن است با ماشین عمل‌آوری اتوماتیك مجهز به افشانه‌ای موتوری كه مواد عمل‌آوری را روی سطح می‌پاشد همراهی شوند.

قیمت فایل فقط 1,900 تومان

خرید

برچسب ها : شهرسازی‌ , معماری , مقاله , جزوه , تحقیق , دانلود پروژه , دانلود پژوهش , دانلود مقاله , دانلود جزوه , دانلود تحقیق , روكش آسفالت

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر